Om Murermester Kristian Winther

Vi stræber efter tilfredse kunder og ønsker at være kendt for den værdi, vi skaber for vores kunder

Vi er et mindre murerfirma, som udfører murerarbejde overalt i Midtjylland.


Murermester Kristian Winther er en arbejdsplads med fokus på vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Et sted hvor det er rart at være.


Vi yder høj service med ansvarsbevidste og professionelle håndværkere.


Vi er en troværdig samarbejdspartner.


Mit navn er Kristian Winther

Jeg er oprindelig udlært som klejnsmed i 1996, men det var ikke det, jeg brændte for. Derfor valgte jeg i 2006 at gå i lære som murer. Jeg fik mit svendebrev i marts 2009 og arbejdede efterfølgende som murerformand i to forskellige murerfirmaer. l september 2020 valgte jeg at blive selvstændig. Som det fremgår, har jeg mange års erfaring inden for murerfaget. Jeg bor i Hinnerup med min kone Rikke. Vi har to piger, hvoraf den yngste stadig bor hjemme og den ældste bor i lejlighed i Århus.

Den 23. november 2023 fik alle medarbejdere i firmaet nye sko. Den dag fyldte murermester Kristian Winther (yderst til højre) nemlig 50 år, og hans højeste ønske var et billede af alle medarbejdere iført et par af hans absolutte yndlingssko, Super Star. Kristians kone, Rikke, der også er firmaets bogholder, sørgede for at indkøbe 12 par sko i de rigtige størrelser, og hun tog også ovenstående billede.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave

Murermester

Kristian Winther ApS

Svalevej 37

8382 Hinnerup

CVR 41706597